Kebanyakan artikel disini adalah karya Al-Marhoum Tuan Guru Syeikh Wan Mohd Shaghir Abdullah R.A cucunda kepada Tuan Guru Syeikh Ahmad Al-Fathanie, juga dari akhbar2 nasional yang lain dan laman2 web yang bertebaran di alam maya juga disaduri macam2 hikayat,riwayat,kaifiat dan khasiat keemasan saya himpun dan susun sebagai koleksi peribadi dan bagi tatapan dan santapan rohani buat teman-teman yang sudi...himpunan artikel2 terbaru saya sekarang lebih muyul kepada informasi kesihatan ala muslim-jawi kearaban..... dan saya mula berjinak2 dengan jualan secara online produk kesihatan muslim, khasnya peralatan bekam (Set cawan, jarum dan pen bekam) dan khidmat pembekaman, Sudi-sudilah ziarah dan sudikan tinggal komentar anda. TQ

Jumaat

HARI TERAKHIR PROMOSI JUALAN ALAT BEKAM MURAH

Alhamdulillah,sambutan teman-teman sepembekaman sangat menggalakkan, sehingga detik,saat dan hari ini stok promosi set cawan bekam hampir habis, esok hari Sabtu 10 muharram 1434 / 24 Disember 2012 adalah hari terakhir promosi bekam sempena tahun baru hijrah 1434 dan saya dimaklumkan hanya tinggal 2kotak sahaja lagi di Kelantan bagi set bekam 12pcs bermagnet 6size, walaubagaimana pun sahabat bekam jangan bimbang stok kotak kecil (set bekam 6pcs jenama ABC) masih banyak dan sedia ada untuk dipos kepada sesiapa yang berhajat. Jenis dan material cupnya adalah sama sahaja.

Set cawan bekam plastik ini amat sesuai untuk diterapi-guna kaedah bekam darah, mudah dibersihkan dan punya punat yang boleh ditanggalkan jika perlu, apa yang perlu diperhatikan sebelum memilih alat bekam, sesetengah cawan yang mahal dan dikatakan berkualiti buatan korea atau china biasanya dikhaskan hanya untuk bekam angin sahaja bersesuaian dengan teknik tradisional mereka, getahnya amat sensitif dan tidak tahan dengan bahan cucian, lebih-lebih lagi jika kita membasuh dan merendamnya dengan cecair dettol, clorox atau sebagainya yang lama kelamaan akan merosak dan menjejaskan getah peralatan tersebut. Inilah jenis yang amat sesuai untuk anda dalam terapi bekam sunnah.....


Bekam itu sunnah, ayuh berbekam dan dapatkan alatnya

Cawan bekam / mangkuk bekam semudah ABC untuk dijual 

  • Satu kotak berjenama ABC mengandungi 6pcs dengan 6 size. Untuk makluman anda pakej ini tidak disertakan rod plastik bermagnet untuk teknik bekam magnet.
  • Jenama yang tersohor dan paling mendapat sambutan dalam classnya. (ekonomi class)
  • Mudah murah dan tahan lasak.
  • Belian secara borong dengan harga murah atau runcit dengan kos pos rendah.
  • Punatnya mudah dicuci dan boleh ditanggalkan untuk dibersihkan, tidak sebagaimana sesetengah jenis yang tidak mesra pencuci.
Harga Promosi :-    1  kotak seharga rm 15.00  20.00
                              
* Kos pos biasanya hanya RM5 sahaja untuk setiap kotak, sila sms utk pengesahan terkini kospos alat bekam murah.
 -------------------------------------------------------------
Untuk penghantaran ke seluruh Malaysia sila hubungi saya...
sila sms/call : 0139470047 Md.Erfan Eziz utk keterangan lanjut. TQ

Kami juga ada wakil di negeri Kelantan kepada yang berminat nak beli secara terus
Sila sms/call Ustaz Dzulkifli di Pasir Hor Kbg Kerian.  ditalian: 0139360995

Tiada ulasan: