Kebanyakan artikel disini adalah karya Al-Marhoum Tuan Guru Syeikh Wan Mohd Shaghir Abdullah R.A cucunda kepada Tuan Guru Syeikh Ahmad Al-Fathanie, juga dari akhbar2 nasional yang lain dan laman2 web yang bertebaran di alam maya juga disaduri macam2 hikayat,riwayat,kaifiat dan khasiat keemasan saya himpun dan susun sebagai koleksi peribadi dan bagi tatapan dan santapan rohani buat teman-teman yang sudi...himpunan artikel2 terbaru saya sekarang lebih muyul kepada informasi kesihatan ala muslim-jawi kearaban..... dan saya mula berjinak2 dengan jualan secara online produk kesihatan muslim, khasnya peralatan bekam (Set cawan, jarum dan pen bekam) dan khidmat pembekaman, Sudi-sudilah ziarah dan sudikan tinggal komentar anda. TQ

Cara TEMPAHAN


PROSES PEMBELIAN


Sekiranya anda berminat dengan barang jualan kami dan ingin membuat tempahan dengan  penghantaran melalui perkhidmatan pos, Sila ikuti langkah-langkah berikut:-
1. Sila sms/call 013-9470047 atau e-mail baqolahonline@gmail.com bagi pengesahan stok. (biasanya stok set bekam dengan saya tak putus dan sentiasa ada insyaAllah)
2. Setelah mendapat pengesahan stok dan jumlah bayaran, anda bolehlah membuat pembayaran ke :
No akaun : 1530 1058 3244 (MAYBANK)
Nama : MOHD ERFAN BIN ABDULLAH @ ABDUL AZIZ
Maybank2u Recipient email: baqolahonline@gmail.com

3. Setelah membuat bayaran sila sms nama, alamat, pesanan dan jumlah bayaran anda ke 013-9470047 atau emailkan kepada saya bukti pembayaran.

4. Barangan anda akan dihantar dalam masa 1-2 hari hari bekerja.
  • Urusan proses penghantaran insyaAllah terjamin melalui servis pos laju atau citylink Malaysia. Harga tidak termasuk kos penghantaran, sekotak kos pos skrg2nya rm5-rm8 perlu ditambah, kos pos mengikut berat barang.
  • Barangan anda akan dihantar dalam masa 1-2 hari bekerja secara pos.
5. Metode Cash On Delivery (COD) hanya di area gombak, setapak dan kepong sahaja,COD adalah FOC adapun di lain-lain lokasi insyaallah boleh dipertimbangkan memandangkan saya pun tak biasa sangat jalan KL ni , hehheehe.


PROSES PEMBELIAN di KELANTAN

Sila hubungi :- 

Ustaz Dzulkifli di Pasir Hor Kbg Kerian.  ditalian: 0139267511

Tiada ulasan: