Kebanyakan artikel disini adalah karya Al-Marhoum Tuan Guru Syeikh Wan Mohd Shaghir Abdullah R.A cucunda kepada Tuan Guru Syeikh Ahmad Al-Fathanie, juga dari akhbar2 nasional yang lain dan laman2 web yang bertebaran di alam maya juga disaduri macam2 hikayat,riwayat,kaifiat dan khasiat keemasan saya himpun dan susun sebagai koleksi peribadi dan bagi tatapan dan santapan rohani buat teman-teman yang sudi...himpunan artikel2 terbaru saya sekarang lebih muyul kepada informasi kesihatan ala muslim-jawi kearaban..... dan saya mula berjinak2 dengan jualan secara online produk kesihatan muslim, khasnya peralatan bekam (Set cawan, jarum dan pen bekam) dan khidmat pembekaman, Sudi-sudilah ziarah dan sudikan tinggal komentar anda. TQ

Isnin

SET ALAT BEKAM MURAH UNTUK DIJUAL

Bismillahi ala sunnati Rasulillah selain menyediakan perkhidmatan terapi bekam di Kuala Lumpur dengan Teknik Bekam tanpa WAS-WAS (tanpa kongsi set cawan bekam) dan kawasan-kawasan yang berhampiran saya juga bersedia menjual dan membekal alat/cawan/gelas/cup/mangkuk bekam ke seluruh Malaysia secara RUNCIT atau BORONG bagi sesiapa yang berminat dengan harga mampu milik untuk kesihatan anda, salinan manual lengkap teknik bekam angin akan diberi percuma kepada pembeli yang membeli lebih dari 3set bekam  dan khidmat nasihat percuma jika berhajat insyaAllah dan anda boleh hubungi saya bila-bila masa insyaAllah. Untuk pertanyaan lanjut sila sms/call saya.

(N0:01) SET BEKAM JENAMA ABC 6PCS

Cawan mangkuk dan gelas cup bekam murah untuk dijual
Gelas/mangkuk/cawan bekam untuk dijual. (NO:01)

Cawan bekam / mangkuk bekam semudah ABC untuk dijual 
  • Satu kotak berjenama ABC mengandungi 6pcs dengan 6 size. Untuk makluman anda pakej ini tidak disertakan rod plastik bermagnet untuk teknik bekam magnet.
  • Jenama yang tersohor dan paling mendapat sambutan dalam classnya. (ekonomi class)
  • Mudah murah dan tahan lasak.
  • Belian secara borong dengan harga murah atau runcit dengan kos pos rendah.
Harga Borong    :-    1  kotak seharga rm20.00
                                  6  kotak ke atas hanya rm 18.00 sekotak. 
                            
p/s: harga masih boleh diruncing jika diambil dalam kuantiti yang banyak. Stok cawan bekam banyak dan sedia ada insyaAllah. Sila call/sms untuk maklumat lanjut.

* Kos pos hanya RM5 sahaja untuk setiap kotak, sila sms utk pengesahan kospos alat bekam terbaru.

(N0: 02)  JENAMA ABC 12PCS 

(NO:02)

Alat bekam / mangkuk bekam untuk dijual 
  • Satu kotak mengandungi 12pcs dengan 6 size. (3 size ada magnet,bermakna anda akan mendapat 6batang plastik bermagnet, bekam magnet adalah teknik bekam cina seperti juga bekam angin biasa cuma diletakkan magnet atau teknik bekam elektromagnet)
  • Jenama yang tersohor dan termasyur dalam classnya dan paling banyak permintaan dari pembekam di Malaysia.
  • Disertakan magnet di 3size cup besar untuk kombinasi terapi angin dan bekam magnet.
  • Mudah murah dan tahan lasak.
Harga Borong  :-      1   kotak rm35.00 sahaja.
                                  6   kotak ke atas rm30.00 / kotak.
                           p/s: harga masih boleh dirunding jika diambil dalam kuantiti yang banyak. Stok sedia ada insyaAllah.

* Kos poslaju anda hanya perlu tambah RM5 sahaja untuk setiap kotak atau sila sms saya dahulu untuk pengesahan kospos set alat bekam terkini.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
DAPATKAN MANUAL PERCUMA DENGAN PEMBELIAN 3 SET CAWAN BEKAM

Bagi setiap 3 kotak/set alat bekam ABC yang 12pcs(6size) saya akan berikan photocopy buku manual bekam China Beijing Style sebagai rujukan dan pembelajaran secara percuma, hanya sah untuk setiap 3 kotak satu buku manual bekam angin dwibahasa melayu indo dan inggeris sebagai free gift untuk anda.

Walaupun bukunya nipis tapi maklumatnya sangat padat dengan isi kandungan yang sangat-sangat membantu memelihara dan memulihara kesihatan anda dan keluarga.

Dibawah saya ringkaskan isi kandungnya :-
  • Keterangan tanpa gambar bagaimana hanya dengan bekam angin sahaja kita boleh mendiagnosis tubuh dan mendeteksi kelemahan jasad dan anggota dengan berpandukan reaksi warna pigmen pada point dan titik bekam.
  • Juga tanpa gambar dinyatakan cara-cara dan kaedah bekam yang diamalkan seperti bekam putar(pastikan putaran anda dengan teknik anticlockwise), bekam tarik dan bekam luncur.
  • Metod mengguna dan penggunaan cup bekam dengan selamat dan tepat serta tiptip menarik.
  • Pantang larang secara saintifik dalam berbekam.
  • Dan yang PALING PENTING ialah gambar rajah point dan titik bekam yang bertepatan dengan penyakit yang dideritai seseorang secara complete mengikut kaedah rawatan cina. (walaubagaimanapun bekam sunnah dengan kaedah bekam basah adalah yang terbaik dan paling baik kerana bekam sunah adalah gabungan segala bekam)
Set bekam dan salinan buku manual bekam angin.



Contoh isi kandungan buku manual

Memandangkan ada juga yang membeli sekotak berhajat mahu mendapatkan photocopy manual bekam angin Beijing Style disini saya ingin maklumkan sedikit tambahan kos untuk yang berminat, bagi sekotak pembelian set ABC anda perlu tambah RM10 sebagai kos salinan dan tambahan kospos bersama set bekam manakala untuk dua kotak anda hanya perlu tambah RM5 untuk manualnya dan kos penghantaran bersama set bekam alaiyya ana :) detailnya dibawah ini.

Harga pakej set bekam dan manualnya.

1 kotak set ABC 12cup(6size) + Manual bekam angin (RM10)        + kospos (RM5)  = RM 50.00
2 kotak set ABC 12cup(6size) + Manual bekam angin (RM 5)         + kospos (RM5)  = RM 80.00
3 kotak set ABC 12cup(6size) + Manual bekam angin (PERCUMA)+ kospos (RM5) = RM 110.00


-------------------------------------------------------------
Untuk penghantaran ke seluruh Malaysia sila hubungi saya...
sila sms/call : 0139470047 Md.Erfan Eziz utk keterangan lanjut. TQ


Kami juga ada wakil di negeri Kelantan kepada yang berminat nak beli secara terus
Sila sms/call Ustaz Dzulkifli di Pasir Hor Kbg Kerian.  ditalian: 0139360995

PROSES PEMBELIAN

Sekiranya anda ingin membuat tempahan dan mahukan penghantaran melalui perkhidmatan pos, Sila ikuti langkah-langkah berikut:-

1. Sila sms/call 013-9470047 atau e-mail baqolahonline@gmail.com bagi pengesahan stok. (biasanya stok set bekam dengan saya tak putus dan sentiasa ada insyaAllah)

2. Setelah mendapat pengesahan stok dan jumlah bayaran, anda bolehlah membuat pembayaran ke :
No akaun : 1530 1058 3244 (MAYBANK)
Nama : MOHD ERFAN BIN ABDULLAH @ ABDUL AZIZ
Maybank2u Recipient email: baqolahonline@gmail.com

3. Setelah membuat bayaran sila sms nama, alamat, pesanan dan jumlah bayaran anda ke 013-9470047 atau emailkan kepada saya bukti pembayaran.

4. Barangan anda akan dihantar dalam masa 1-2 hari hari bekerja.
  • Urusan proses penghantaran insyaAllah terjamin melalui servis pos laju atau citylink Malaysia. Harga tidak termasuk kos penghantaran, sekotak kos pos skrg2nya rm5-rm8 perlu ditambah, kos pos mengikut berat barang.
  • Barangan anda akan dihantar dalam masa 1-2 hari bekerja secara pos.
5. Metode Cash On Delivery (COD) hanya di area gombak, setapak dan kepong sahaja,COD adalah FOC adapun di lain-lain lokasi insyaallah boleh dipertimbangkan memandangkan saya pun tak biasa sangat jalan KL ni , hehheehe.


Gambar dekat gelas bekam untuk tatapan anda.

Mangkuk bekam dan gelas bekam cawan bekam untuk dijual
Gambar dekat set bekam jenama ABC.

Mangkuk bekam dan cawan bekam terbaik untuk dijual murah-murah
Jenis ini mempunyai punat yang boleh dicabut untuk memudahkan proses pembersihan sisa2 darah

7 ulasan:

KC Chan berkata...

Hello, I would like to have sponsored write up in your blog. Would you please kindly provide us the following information:

Blog URL:
Monthly Unique visitor:
Price per write up:
Price per posting(we write it):
Blog visitor type:

You may contact me by this email: yapliren@gmail.com

Thank you.

Syed Mustafa berkata...

As'kom, tankQ encik erfan, barang dah selamat sampai. Adatak pakej complete untuk pembekam.?

lagi satu sy nak minta izin copy paste artikel bekam dalam blog saya yaa. Makasih.

MuhibMahbub berkata...

Waalaikum salam tuan syed,

Insyallah minggu depan saya akan uploadkan gambar complete set termasuk cup, pen lancet yang automatic dan segala apa yang diperlukan untuk therapy bekam ini.

farah berkata...

Assalamualaikum En. Erfan. Saya nak beli 2 complete set bekam ni. Ad stock lg x? Saya tinggal di damansara.

Mohamad Yusri Lumri berkata...

Assalamualaikum. Saya dari singapura. Adakah anda melanyani pesanan ke singapura?

Erfan Eziz berkata...

waalaikomsalam,,,ya tuan Mohamad Yusri,,saya biasa ngepos ke s'pore tapi kosposnya agak mahal, utk maklumat lanjut boleh call/sms/wasap no saya: +60139470047

Advertise Affiliate Program berkata...

Assalamualaikum. Sya dari bentong berminat utk 2kotak set 12pc bekam berharga rm80 termasuk buku manual. Masih ade stok. ?